Sommarscen Malmö 2015 – De tio kalasen!

Sommarscen Malmö 2015 – De tio kalasen!

I år fyller Sommarscen Malmö tio år! Ett decennium med scenkonst över hela Malmö, alltid gratis och alltid utomhus. Hipp hipp hurra!
För att fira detta vill vi förvandla tio av sommarens programpunkter till extra festliga kalas. Tio större kalas på tio olika platser runt om i Malmö.
Lokala aktörer som föreningar, organisationer, företag och förvaltningar är välkomna att bidra för att göra festen så bra som möjligt. Kanske med en popcorn-maskin, prova-på-aktivitet, äpplemustning, fotbollsfreestyle-tävling, breakdance-workshop, kaffe och kaka, fem clowner, en tv-spelsturnering, hantverk eller en hoppborg?!
Sommarscen vill med sitt program ständigt utmana, överraska och inspirera sin publik. Programmet spänner från det unika och oväntade mötet till det breda och folkliga med allt från barnteater, dans, litterära vandringar och film till nycirkus, allsång och musik från hela världen. Med både lokala, nationella och internationella gästproduktioner och samproduktioner med Malmös institutioner och fria aktörer.

Praktik vid events är en del av arbetsmarknads- och socialförvaltningen i Malmö stad.